Hanna Still Still Dancing Studion opettaja

Hanna Still

Hanna on kokenut tanssinopettaja ja tullut suosituksi erityisesti salsan ja bachatan kautta. 

Hanna tunnetaan muun muassa naisellisesta kehon liikkeestä, sekä näyttävistä hip ja head rolleista. 

Opetuksissaan Hanna on pedagogisesti taitava vahvan tanssi ja tanssinopettajan uransa ansiosta. 

Tanssitaustaa löytyy lapsuus ja nuoruusvuosilta show, jazz, nyky, baletti ja katutansseista, joiden jälkeen Hanna onkin suunnannut lattaritanssien pariin.

Hanna on kisannut salsassa ja Bachatassa kansainvälisellä tasolla hyvällä menestyksellä ja kisalattia valloitetaan jälleen yhdessä tanssiparin Niklaksen kanssa Miamin maailmanmestaruuskisoissa tammikuussa 2020.

Hanna on toiminut pitkään salsa ja bachata tanssin opettajana ja nyt on tullut hänen aikansa toteuttaa pitkä-aikainen lapsuuden haave ja työskennellä tanssinopettajana oman tanssikoulun parissa.

Niklas Laine Still Dancing Studion opettaja

Niklas Laine

Niklas on kehittänyt tanssiparinsa Hannan kanssa omaa persoonallista tyyliä Bachata tanssiin ja tuonut siihen teknistä osaamista ja näyttävää liikekieltä. 

Niklas on tuoreempi kasvo salsa ja bachata skenessä, mutta hypännyt vahvan tanssitaustansa ja osaamisensa vuoksi suoraan huipulle.

Yhdessä tanssiparinsa Hannan kanssa he kisasivat viime vuonna 2019 Miamin maailmanmestaruuskisoissa salsassa ja bachatassa, jossa he sijoittuivat Salsa On2 ammattilaisten sarjassa kuudenneksi. 

Niklaksen tanssitaidot tulevatkin nuoruusvuosien aktiivisesta tanssiharrastuksesta lattari -ja vakiotansseissa.

Team Hani (Hanna ja Niklas)

Hanna ja Niklas aloittivat tanssimisen yhdessä muutama vuosi sitten ja he heti löysivät tanssiin yhteisen sävelen. Nyt he ovat esiintyneet useissa eri tapahtumissa ja opettaneet tanssia yhdessä.

Team HaNi sijoittui ensimmäisissä yhteisissä kisoissaan Miamissa 2019 kuudenneksi Salsa On2 ammattilaisten sarjassa ja suuntaavat kisaamaan Miamiin World salsa summiteihin tänäkin vuonna. 

Yhdessä he tuovat paljon iloa ja silmänruokaa stagelle näyttävillä koreografioilla ja vaikuttavalla tanssilla. 

Heidän opetuksissa ja tunneilla vallitsee hyvä tekemisen meininki ja positiivinen yhteishenki.