Tervetuloa mukaan Still Dancing Studion salsa- ja bachatakursseille. Tässä muutama vastaus yleisesti kysyttyihin kysymyksiin.

ALOITTELIJOIDEN KURSSIT

FIRST STEP SALSA Uusi kurssi alkaa 31.8.-29.11. Yhteensä 22.5 tuntia  ILMOITTAUDU

FIRST STEP BACHATA Uusi kurssi alkaa 12.9.-12.12. Yhteensä 22.5 tuntia  ILMOITTAUDU

Salsa ja bachata harrastus kannatta aloittaa Still Dancingillä vuoden 2020-2021 Salsatanssikouluksi valitulla tanssikoululla. Tanssisalimme hehkuu tunnelmaa noin 100 aktiivisen tanssioppilaan kesken. Tanssinopettajina toimivat kokenut tanssinopettaja Hanna ja hänen lahjakas tanssiparinsa Niklas. Meiltä löytyy tyytyväiset asiakkaat.

Aloittelijoille suunnatut kurssimme ovat First Step Salsa ja First Step Bachata -kurssit. Nämä ryhmät aloittavat treenaamisen täysin nollasta noviisitasolta. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta salsasta, bachatasta tai muista tanssilajeista osallistuaksesi. Ryhmässä edistytään tehokkaasti kokeneiden tanssiopettajien johdolla. Järjestämme myös ennen kauden alkua Aloittelijoiden salsa ja bachata viikonloppukurssit, jonne voi tulla tutustumaan lajin pariin ja koulumme toimintaan.

Salsatanssi, jota meillä opit tulee Yhdysvalloista ja se on yleinen tanssilaji maailmalla. Meillä opittuja salsakuvioita tanssitaan ympäri Eurooppaa, Etelä- Amerikkaa ja Yhdysvalloissa. Suomen salsayhteisö on myös kasvamassa ja meiltä löytyy paljon lajin harrastajia.

Salsaa tanssitaan joko musiikin ensimmäiselle iskulle ”Salsa On1, tai kakkosiskulle ”Salsa On2”. Salsamusiikki pohjautuu Mamboon, joten toisinaan salsa On2:sta kutsutaan myös Mamboksi. Meidän edistyneiden salsatanssiryhmä on nimeltään Mambokings, jossa tanssimme salsaa musiikin kakkosiskulle. First Step salsaryhmässä tanssimme salsaa musiikin ykkösiskulle, mutta kokeilemme myös kakkosella tanssimista.

Bachatatanssi tulee Dominikaanisesta tasavallasta, mutta se on kehittynyt ja saanut vaikutteita muista tanssilajeista Etelä-Euroopassa mm, Espanjassa. Bachatatunneillamme opit Bachata Fusiota, joka on yleisin Bachatatyyli Suomessa ja muualla maailmassa. Fusiossa yhdistetään Dominikaanista Bachataa sekä sensual Bachatan elementtejä kuten myös Zouk ja jopa Kizomban elementtejä. Meidän Bachatatunneillamme treenataan myös omia tanssitaitoja ja tekniikka paremmaksi ryhmätuntien aikana.

Salsa -ja Bachatakursseillamme harjoitellaan kehonhallintaa alkulämmittelyn aikana ja soolo-osuuksia mutta pääasiassa paritanssia. Kokonaisvaltainen treenaaminen edistää oppimista ja paritanssitaitoja.

aloittelijat

ASIAKKAAMME

Meillä treenaa useissa eri ryhmissä kaiken kaikkiaan noin 100 oppilasta, eri ikäisiä aikuisia 20+ – 50- vuotiaita miehiä ja naisia. Kaiken ikäiset oppilaat ovat tervetulleita mukaan harrastuksen pariin. 

KAUSIMAKSU

Kursseillemme ilmoittaudutaan koko kauden ajaksi ja treenit ovat saman ryhmän kanssa joka viikko. Tämä takaa oppimisen ja luo motivaatiota treenaamiseen ryhmän kesken. Syyskauden kesto on 4 kuukautta. Tanssitunteja on yhteensä syyskauden aikana 22.5 tuntia. Kausimaksu syyskaudelle on 265€ Earliest-Bird alennuksella. 285 early-Bird alennuksella ja normaalihinta Early-Birdin jälkeen 325€. Eli noin 12-14€/tunti.

Maksuvälineinä käy Sm liikunta- ja kulttuurisetelit, Edenred-etu ja Virikesetelit sekä käteinen ja kortti.

TUNTIEN KORVAUS

Jos et pääse osallistumaan jokaiselle kurssikerralle, niin tunteja voi korvata muilla tanssitunneillamme. Sairastuessasi siirrämme automaattisesti kausimaksusi seuraavalle kaudelle, jolloin pääset taas mukaan treeneihin.

Huomioimme mahdollisen Koronatilanteen kausimaksuissa ja korvaamme Koronasta aiheutuneet poissaolot tilanteen vaativalla tavalla.

TANSSIPARI

Et tarvitse omaa tanssiparia ilmoittautuaksesi kursseillemme. Vaihdamme tunneilla tanssiparia tasaisin väliajoin, joka auttaa paritanssin oppimisessa. Halutessasi voit myös ilmoittautua mukaan oman tanssiparin kanssa ja tanssia kursseillamme ilman parinvaihtoa.

Jos Koronatilanne pahenee kauden aikana tanssimme ilma parinvaihtoa pienryhmässä turvaväleillä. Jos sinulla ei ole omaa tanssiparia, niin pariutamme parittomat kurssilaiset.  

SIJAINTI

Studiomme sijaitsee Salmisaaren liikuntakeskuksessa länsiväylän vieressä Helsingin päädyssä, josta löytyy ilmaisia parkkipaikkoja ja maksullinen parkkihalli. Julkisilla pääset perille metrolla ja Ruoholahden asemalta pikkubussilla kätevästi suoraan studiomme oven eteen!

STUDIOMME

Tanssikoulultamme löytyy tilavat pukuhuoneet ja suihkut, ilmastoidut tanssisalit merinäköalalla, jossa on hyvä fiilis treenata. 
Pukuhuoneet löytyvät Salmisaaren liikuntakeskuksen kakkoskerroksesta.

MUKAAN TUNNILLE

Treenivaatteeksi suosittelemme sisätiloihin sopivia kenkiä, tanssitossuja/kenkiä, rennot treenivaatteet ja juomapullo on hyvä ottaa myös mukaan.

OPET 

Tanssinopettajina toimivat ihastuttavat ja kokeneet tanssinopettajat Hanna ja Niklas, jotka ovat voittaneet Miamissa MM-kisoissa ammattilaisten sarjassa kuudennen sijan niin salassa kuin bachatassakin vuosina 2019-2020.

TANSSI HARRASTUKSENA

Tanssinharrastus on varmasti yksi parhaista harrastuksista, jossa yhdistyy kuntoa kohottava ja fyysisiä taitoja kehittävä treeni sekä yhteisöllisyys. Opittuja taitoja pääset fiilistelemään koulumme tanssitapahtumissa, kuten suosituissa Sunday Social bileissä joka sunnuntai, Dance Till You Drop -bileissä kerran kuussa, kesäisin Salmisaarenrannassa Studiomme lähettyvillä järjestettävissä Dance By The Laituri Bileissä tai ulkomaille matkustaessa, jossa salsa- ja bachatatanssi on yleisesti suosittua. 

LISÄÄ MEISTÄ

Still Dancing on perustettu vuonna 2020 Hanna Stillin toimesta, joka on toiminut pitkään tanssinopettajana pääkapunkiseudulla. Tanssikoulu saavutti heti suosionsa. Still Dancingillä vallitsee todella hyvä ja aito yhteishenki, tekemisen meininki rennon jämäkällä otteella. Meille on helppo tulla mukaan niin aloittelijan kuin kokeneemman tanssijankin. Kaikki tämä vuoden Salsatanssikouluksi valitulla Still Dancing Studiolla. ⭐️

Lämpimästi tervetuloa mukaan ottamaan tanssin ensimmäiset askeleet meidän kanssa. Ei se niin paha oo! 🙂

FIRST STEP SALSA Uusi kurssi alkaa 31.8ILMOITTAUDU

FIRST STEP BACHATA Uusi kurssi alkaa 12.9.  ILMOITTAUDU

LISÄTIEDOT:

hanna@stilldancing.fi /0456524082

💟 Seuraa meitä Instagramissa nähdäksesi enemmän tanssitunneista ja koulumme tunnelmista. SEURAA TÄSTÄ

✅ Halutessasi voi tykätä FB sivuistamme, jotta saat infoa uusista tulevista tapahtumistamme ja kursseista. TYKKÄÄ TÄSTÄ